batonywot
Kiegészítők
 
Szavazás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló

 

 

 

1

A módokat folyamatosan frissítjük, kérlek benneteket ha valami nem jó jelezzétek felénk.

 
: Deegies Sights + Melty Maps Math Mod verziók 0.9.2 __________________________2014.07.31.

Deegies Sights + Melty Maps Math Mod verziók 0.9.2 __________________________2014.07.31.

Ennek a mod-nak rengeteg verziója ismert. Némelyikbe integrálásra kerültek zoom modok is. Megpróbálok kigyűjteni ebből amodból több verziót, hogy mindenki maga dönthesse el, melyiket kívánja használni. Magam is ezt a fajtát alkalmazom. Bár a kinézete futurisztikus, így nem illik a 2. világháborús képbe.

 

 

 

 


Deegies Sight 0.9.2.

                

 

 

Telepítés: A letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba.

Normal verzió: 

 

 

 

 

 MeltyMapsMathMod 0.9.2.

 

Telepítés: A letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba.

 

  

Melty Map Deegie SPG 0.9.2.

Ez a kiegészítő a képen látható módon változtatja meg a játékot. Van benne:

 • max zoom
 • 50x zoom
 • server célkereszt
 • mesterlövész, árkád és tüzér mód
 • löveg határ jelző
 • damage indicator
 • minimapot is módosítja

 

Telepítés: a letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba.

 MeltyMapMathMod + Deegie sniper 0.9.2.V2 by Vitiris

Szerzők : garnet_auxo , RazNaRok , Koshnaranek , tolma, deegie

 

Íme egy szép összeállítás Vitirs-től, aki a két verziót keresztezte egymással. Így a melty előnyeit megtartva kapunk egy gyönyörű Deegie célzó modot. Érdemes kipróbálni, főleg, hogy ezzekel az extrákkal kapjuk:

 • páncélátütés indikátor
 • távolságmérő
 • futurisztikus 3d hatású célzó
 • 2,4,6,8,10,12,14,16,20,30, 50 Zoom
 • távoli zoom
 • stb.

 

Telepítés: a letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba. 

 

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!