batonywot
Kiegészítők
 
Szavazás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló

 

 

 

1

A módokat folyamatosan frissítjük, kérlek benneteket ha valami nem jó jelezzétek felénk.

 
: Deegies Sights + Melty Maps Math Mod verziók 0.9.2 __________________________2014.07.31.

Deegies Sights + Melty Maps Math Mod verziók 0.9.2 __________________________2014.07.31.

Ennek a mod-nak rengeteg verziója ismert. Némelyikbe integrálásra kerültek zoom modok is. Megpróbálok kigyűjteni ebből amodból több verziót, hogy mindenki maga dönthesse el, melyiket kívánja használni. Magam is ezt a fajtát alkalmazom. Bár a kinézete futurisztikus, így nem illik a 2. világháborús képbe.

 

 

 

 


Deegies Sight 0.9.2.

                

 

 

Telepítés: A letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba.

Normal verzió: 

 

 

 

 

 MeltyMapsMathMod 0.9.2.

 

Telepítés: A letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba.

 

  

Melty Map Deegie SPG 0.9.2.

Ez a kiegészítő a képen látható módon változtatja meg a játékot. Van benne:

 • max zoom
 • 50x zoom
 • server célkereszt
 • mesterlövész, árkád és tüzér mód
 • löveg határ jelző
 • damage indicator
 • minimapot is módosítja

 

Telepítés: a letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba.

 MeltyMapMathMod + Deegie sniper 0.9.2.V2 by Vitiris

Szerzők : garnet_auxo , RazNaRok , Koshnaranek , tolma, deegie

 

Íme egy szép összeállítás Vitirs-től, aki a két verziót keresztezte egymással. Így a melty előnyeit megtartva kapunk egy gyönyörű Deegie célzó modot. Érdemes kipróbálni, főleg, hogy ezzekel az extrákkal kapjuk:

 • páncélátütés indikátor
 • távolságmérő
 • futurisztikus 3d hatású célzó
 • 2,4,6,8,10,12,14,16,20,30, 50 Zoom
 • távoli zoom
 • stb.

 

Telepítés: a letöltött tömörített állományban lévő res_mods mappát másoljuk a world of tanks mappánkba. 

 

 

Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról