batonywot
Kiegészítők
 
Szavazás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló

 

 

 

1

A módokat folyamatosan frissítjük, kérlek benneteket ha valami nem jó jelezzétek felénk.

 
: Szerver oldali célkeresztek 0.8.8 _____________________2013.10.01

Szerver oldali célkeresztek 0.8.8 _____________________2013.10.01

Ebben a célkereszt mix-ben  összesen 98 darab szerver oldali célkereszt közül lehet választani. A letöltött állományban található egy mod documentation nevű mappa, melyben a célkeresztek fájljai találhatóak. A lényeg, hogy normális esetben a célkereszt képe a world of tanks\res_mods\gui\maps\ingame\aim\gun_marker_blue.dds fájl.

Ennek a fájlnak a variánsai található a mellékelt mod ducumentation mappában. Több, képekkel illusztrálva is van . Ha kiválasztottuk a nekünk szimpatikus fájlt, akkor azt át kell neveznünk erre: gun_marker_blue.dds

Ha ezzel is megvolnánk akkor a letölött modunk gui\maps\ingame\aim\gun_maker_blue.dds fájlját felülírjuk az általunk választott és már erre átnevezett fájlal.

Aztán a modban található 3 mappát (CurseMod, Gui,Scripts) mappákat bemásoljuk a world of tanks\res_mods\0.8.8 mappánkba.

 


Szerver oldali célkeresztek All in 0.8.8

 

Telepítésére a fenti leírés vonatkozik.Szerver oldali célkereszt V2 0.8.8

 

Ez a kiegészítés a képen látható módon módosítja CSAK a szerver oldali célkeresztet! Ha meg nincs, akkor ezzel lesz. :)

 

Telepítés: a letölött tömörített állományban található 0.8.8 mappát másoljuk a world of tanks\res_mods mappába. 

 

Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról