batonywot
Kiegészítők
 
Szavazás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló

 

 

 

1

A módokat folyamatosan frissítjük, kérlek benneteket ha valami nem jó jelezzétek felénk.

 
: Szerver oldali célkeresztek 0.8.8 _____________________2013.10.01

Szerver oldali célkeresztek 0.8.8 _____________________2013.10.01

Ebben a célkereszt mix-ben  összesen 98 darab szerver oldali célkereszt közül lehet választani. A letöltött állományban található egy mod documentation nevű mappa, melyben a célkeresztek fájljai találhatóak. A lényeg, hogy normális esetben a célkereszt képe a world of tanks\res_mods\gui\maps\ingame\aim\gun_marker_blue.dds fájl.

Ennek a fájlnak a variánsai található a mellékelt mod ducumentation mappában. Több, képekkel illusztrálva is van . Ha kiválasztottuk a nekünk szimpatikus fájlt, akkor azt át kell neveznünk erre: gun_marker_blue.dds

Ha ezzel is megvolnánk akkor a letölött modunk gui\maps\ingame\aim\gun_maker_blue.dds fájlját felülírjuk az általunk választott és már erre átnevezett fájlal.

Aztán a modban található 3 mappát (CurseMod, Gui,Scripts) mappákat bemásoljuk a world of tanks\res_mods\0.8.8 mappánkba.

 


Szerver oldali célkeresztek All in 0.8.8

 

Telepítésére a fenti leírés vonatkozik.Szerver oldali célkereszt V2 0.8.8

 

Ez a kiegészítés a képen látható módon módosítja CSAK a szerver oldali célkeresztet! Ha meg nincs, akkor ezzel lesz. :)

 

Telepítés: a letölött tömörített állományban található 0.8.8 mappát másoljuk a world of tanks\res_mods mappába. 

 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!