batonywot
Kiegészítők
 
Szavazás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló

 

 

 

1

A módokat folyamatosan frissítjük, kérlek benneteket ha valami nem jó jelezzétek felénk.

 
: Radial Menü editor 0.9.0 __________________________2014.04.20.

Radial Menü editor 0.9.0 __________________________2014.04.20.

Ez a kiegészítés felelős azért, hogy a játékban az "Y" gomba megnyomásával előtérbe kerülő információs panelen módosításokat hajtsunk végre. A módosítások sokrétűek lehetnek, igazából ez teljesen egyénfüggő, ki, milyen hacmodorhoz, szójáráshoz, stb. szokott.

Röviden a lényege, hogy az alap beállításokat tudjuk módosítani. Arra hivatott, hogy csapattársainkkal, ill. az ellenségel tudjunk egyszerűen kommunikálni, ergo ne kelljen begépelni semmit, hanem "Y" gomb és utána az egérre arra az információra kattintunk, amit közölni akarunk.

Mivel az alap beállítás sokunknak elég gyér, emiatt és esetleg szórakoztatás végett is simán testreszabható!

Előre begyártott üzeneteket oszthatunk meg gépelés nélkül.

Használata ajánlott volt mindig is, nem újdonság, de előtérbe inkább amiatt került, hogy segítségével kijelezhető az is, hogy hány másodperc múlva töltünk be. Ez nem olyan rossz, pl. Arty esetében, mert a gyári nem közli és a térképen lévő töltőkörünk fix idő után eltűnik, ami pár másodperc csupán, míg a valóságban pl. 35 másodperc a töltési időnk.

Hozzájön, hogy akár mi is kiválaszthatjuk, mely billenytűvel, avagy billentyűkombinációval aktiválhatjuk ezt a hatást.

Főleg szakasz és klánháborúk alatt hasznos elsősorban, de random csatákban sem árt.

Használata és a programban való szerkesztése nem kíván különösebb szaktudást.


Radial menü Editor 0.9.0

 

 

Én sem merültem bele túlzottan, de okos és egyszerű kis szerkezet. Ha spanyolul akartok beszélni vele, bal alul van spanyol gomb is. :)

Visszatérve, gyönyörűen testreszabható a radial menü.

- Hogyan?

1. kitörmörítés. Értelmesebben, total commanderben lépj bele, és húzd át a kockázott sárga mappában lévő nem kockázott sárga mappát oda, ahol meg is jegyzed. Nem totla commanderben, nem jut eszembe, ezért töltsd le a total commandert és szokd meg, mert kurvára könnyebb lesz az életed, ha nem iszonyodsz ettől a csodálatos programtól!

2. ki van tömörítve.

3. lépj be a mappába.

4. katt rá a .exe végződésű fájlra.

- a program egy előre elkészített radial menüből dolgozik, bár használahtó anélkül is, de azt ajánlom, hogy az   >> I T T << közöltekből töltsetek le és azt módosítsátok.

Ami nekünk fontos, az egy RadialMenu.xml fájl. Ő alapvetően nincs benne a world of tanks progiban, de van egy RadialMenu.pyc fájl, ami ezért felelős. Namármost az elsőnek említett .xml fájl szépen utasítja az eredeti .pyc fájl, hogy mit jelezzen ki.
Erre hivatott ez a progi, hogy megadjuk neki a paramétereket.

Ő elkészíti ezt az .xml fájlt, amit tud értelmezni  a játék és így az ugyanazon néven futó .pyc fájlt már felül is írtuk. Ezzel felülírási tevékenységet nem hajtottunk végre fizikailag.

Mivel amatőr vagyok a témában, így csak azt tudom közölni, amit látok és tapasztalok.

De visszatérve!

Ha a progiba belépünk, üres. Annak kell lennie.

De ha a bal felső sarokban lévő "open config" gombra kattintunk, mindjárt megnyílik előttünk Hórusz szeme. :)

Mindjárt kereshetjük is a radialmenu.xml fájlt, mert ugye ez kell nekünk.

Bízom benne, hogy az > I TT < letöltött dolgokat kicsomagoltad  a fentebb leírt módszerrel, mert abban van az a fájl, amit módosítani akarunk.

Ugyanis a programunk csak kicsomagolt, érthetően - előkészített - fájlt tud fogadni, ami teljes terjedelmében a rendelkezésére áll.

Mivel már kicsomagoltuk, ezért, a fentebbi "Open Config" gombra kattintva gyorsan ki is kereshetjük azt a nyomorult radilamenu.xml fájl, ami ott van, ahová kitettük a mappát, pl. locastan Radialmenu 2.5.7_810 mappában: res_mods\0.9.0\script\client\gui\Scalferm.

Rákatt kettőt és már szerkeszthetjük is. Mentésnél oda ment, ahonnan megnyitottad.

Ha valami nem világos, vagy hozzászólásban, vagy facebookon kérdezhettek!

 

Sok sikert! :)

http://data.hu/get/7311894/Radial_Menu_Editor_v1.5.rar

  

 

 

Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás